HET BEDRIJF

Houtman Gouda

Bitmap
Bitmap

Wij schrikken niet van gekke vragen, concepten waar anderen zich niet aan wagen, plannen die uitdagen. Van een net-te-krappe deadline, en projecten die extra moeite kosten, maar die uiteindelijk wel de moeite waard zijn.

Waar anderen afhaken, of ‘niet helemaal afmaken’. Waar anderen inzetten, wij gaan door. Wij zijn niet bang voor nieuwe ideeën. Doelen, visies, ambities, jouw streven, alles is te bespreken.

Kenners aan het werk, de juiste mensen op de juiste plek. Hier is iedereen Houtman.

P1000997
P1000997

Wij zijn creatieve volhouders. Geen handvasthouders, wel geboren doorbouwers. Die alles uit het haalbare willen halen. Waar we trots op kunnen zijn op wat we maken.

Laat je niet ingewikkeld. Zwak niet af, maar versterk je. Geen concessies aan jouw visie, niets afdoen aan je propositie. Maar samen oplossingen bedenken, o ntwikkelen, bouwen, maken… gewoon doen.

Bouwen is voor onze teamsport. Wil je voldoening vind je niet alleen, maar als je als team scoort. Kenners aan het werk, de juiste mensen op de juiste plek. Hier is iedereen Houtman. Samen in de strijd voor werk van kaliber. Voor de beste kwaliteit, maar wel op tijd. Vakmanschap is leidend.

Want iedereen verdient een plek, een kantoor, een school, een thuis met warmte verborgen. Een omgeving die inspireert en stimuleert. Je oproept om te leven.

Bitmap Copy 2
Bitmap Copy 4
Bitmap

Neem contact op

Meer weten of vrijblijvend om tafel om plannen te bespreken?