HET BEDRIJF

Houtman Gouda

Bitmap
Bitmap

Wij schrikken niet van gekke vragen, concepten waar anderen zich niet aan wagen, plannen die uitdagen. Van een net-te-krappe deadline, en projecten die extra moeite kosten, maar dat uiteindelijk wel waard zijn.

Waar anderen afhaken, of ‘niet helemaal afmaken’. Waar anderen staken, wij gaan door. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën. Doelen, visies, ambities, jouw streven, alles is te bespreken.

Kenners aan het werk, de juiste mensen op de juiste plek. Hier is iedereen Houtman.

P1000997
P1000997

Wij zijn creatieve volhouders. Geen handvasthouders, wel geboren doorbouwers. Die alles uit het haalbare willen halen. Zodat we trots kunnen zijn op wat we maken.

Laat je niet beperken. Zwak niet af, maar versterk je. Geen concessies aan jouw visie, niets afdoen aan je propositie. Maar samen oplossingen bedenken, ontwikkelen, bouwen, maken…  gewoon doen.

Bouwen is voor ons teamsport. Want voldoening vind je niet alleen, maar als je als team scoort. Kenners aan het werk, de juiste mensen op de juiste plek.  Hier is iedereen Houtman. Samen in de strijd voor werk van kaliber. Voor de beste kwaliteit, maar wel op tijd. Vakmanschap is leidend.

Want iedereen verdient een plek, een kantoor, een school, een thuis met warmte omgeven. Een omgeving die inspireert en stimuleert. Je oproept om te leven.

Bitmap Copy 2
Bitmap Copy 4
Bitmap

Neem contact op

Meer weten of vrijblijvend om tafel om plannen te bespreken?