Branches

Wat we doen

Wonen
w7
Van de vrijstaande villa voor de particulier, tot een appartementencomplex voor de projectontwikkelaar. Wij werken aan bouwprojecten van alle soorten en maten. Altijd met hetzelfde doel: een omgeving creëren die inspireert en stimuleert. Woningen bouwen waar mensen tot volle tevredenheid in kunnen leven.
Retail
r2
Wij bouwen en verbouwen tal van filialen voor diverse ketens door het hele land. Restaurants, winkels, supermarkten, wij weten hoe het zit en kennen de uitdagingen van onze klanten. We maken een strakke planning, overzien de uitvoering en zorgen dat alles naar specificatie wordt opgeleverd. Op tijd, uiteraard.
Verbouw, renovatie en verduurzaming
V12
Bij ons is het mogelijk om de vastgoedportefeuille op verschillende manieren te verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan: het isoleren van muren, daken en/of vloeren en het plaatsen van glas met hoge isolatiewaarde.
Zorg en onderwijs
Z3
Van de kleinste brede school in Nederland tot zorginstellingen waar tientallen ouderen comfortabel wonen. Wij bouwen plekken waar geleerd kan worden en waar mensen de zorg ontvangen die ze nodig hebben. We overzien projecten van begin tot eind, en realiseren een gebouw dat geschikt is voor het beoogde doel.
Bedrijfshuisvesting
B2
Wij bouwen en verbouwen nieuwe kantoren, loodsen, productiehallen en alle andere soorten bedrijfshuisvesting. Overal waar gewerkt wordt, dragen wij bij aan de beste werkomgeving.
Restauratie en monumenten
M1
Wie een monumentaal pand bezit moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Voor het repareren van schade of gewoon een opknapbeurt zijn wij de juiste partij.

Neem contact op

Meer weten of vrijblijvend om tafel om plannen te bespreken?