Branches

Wonen

w9
w9

Van de vrijstaande villa voor de particulier, tot een appartementencomplex voor de projectontwikkelaar. Wij werken aan bouwprojecten van alle soorten en maten. Altijd met hetzelfde doel: een omgeving creëren die inspireert en stimuleert. Woningen bouwen waar mensen tot volle tevredenheid in kunnen leven.

Betrokken vanaf het eerste uur

Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben wij verheven tot kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering. Wij benadrukken wezenlijk grote waarde en ze vormen het kader waarbinnen de wensen van de klant worden gerealiseerd. Op het gebied van enkelschalige en meerschalige woningbouw beschikken wij over specifieke ervaring, zodat we binnen deze sector vrijwel alles kunnen bouwen. Bouwen met Houtman betekent bouwen met een visie.

w15
w15
Aanspreekpunt

Wij zijn het belangrijkste voor kopers van nieuwbouwprojecten en zetten de wensen en ideeën van de koper centraal. Wij hebben een flexibel antwoord op de wensen en behoeften van onze kopers. Van het honderdste contact tot en met de oplevering van de nieuwbouwwoning staan ​​wij klaar met advies en ondersteuning.

Bitmap

Geen vraag is ons te gek. Als je zeker wilt dat het om woningen gaat, is het belangrijk dat het resultaat aan de verwachtingen voldoet. We doen niets liever dan problemen oplossen en ingewikkelde vragen beantwoorden. Een kelder in de binnenstad? Een huis op het water? Samen zorgen we dat het aan alle wensen voldoet.

w1
w7

Gerelateerde projecten

Neem contact op

Meer weten of vrijblijvend om tafel om plannen te bespreken?