Branches

Retail

r9
r9

Wij bouwen en verbouwen tal van filialen voor diverse ketens door het hele land. Restaurants, winkels, supermarkten, wij weten hoe het zit en kennen de uitdagingen van onze klanten. We maken een strakke planning, overzien de uitvoering en zorgen dat alles naar specificatie wordt opgeleverd. Op tijd, uiteraard.

Alles voor een correcte en snelle verbouwing

Wie een locatie sluit voor een verbouwing, wil natuurlijk dat die verbouwing zo snel mogelijk is afgerond. Een dichte winkel draait geen omzet en in een gesloten restaurant wordt niet gegeten.

Dankzij onze expertise in de wereld van retail, maken we de strakste planning voor de verbouwing die ook echt haalbaar is. We plannen de diverse disciplines  zo nodig tot op het uur, zodat de werkzaamheden zo snel mogelijk worden uitgevoerd. We zijn nauw betrokken bij de werkzaamheden, en grijpen waar nodig in om problemen te voorkomen.

We werken hard, zodat de feestelijke opening van het gloednieuwe filiaal zo kort mogelijk op zich laat wachten.

r3
r1
Oplossingen onder hoge druk

Retailprojecten worden onder hoge druk uitgevoerd, een goede werkvoorbereiding is dan ook van groot belang en een planning met een korte doorlooptijd  brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Wanneer er geschakeld moet worden, moet dat snel gebeuren. Waar alternatieven bedacht moeten worden, moet het eindresultaat altijd leidend blijven.

Dat vinden wij een prachtige uitdaging. We werken onder druk van de planning, en werken naar het eindresultaat dat voldoet aan de verwachtingen. Ook als het tegen zit. Voor ieder probleem vinden wij een oplossing.

Neem contact op

Meer weten of vrijblijvend om tafel om plannen te bespreken?